Колаж Скандалите в народното събрание нямат край.Председателят на ПГ на ДПС Мустафа

...
Колаж Скандалите в народното събрание нямат край.Председателят на ПГ на ДПС Мустафа
Коментари Харесай

Карадайъ и Рашков се скараха в парламента

Колаж

Скандалите в националното заседание нямат край.

Председателят на ПГ на ДПС Мустафа Карадайъ и депутатът от " Продължаваме промяната " и някогашен министър на вътрешните работи Бойко Рашков влязоха в остри пререкания от парламентарната естрада по време на дебата за връщането на хартиената бюлетина.

Карадайъ упрекна Рашков в нерегламентирана интервенция в изборите и напън над симпатизанти на ДПС.

На някого през годините доста му е харесало да купува и продава гласове, само че се яви един министър, който да отбрани Наказателния кодекс и да отбрани правата на хората, които бяха заставяни да гласоподават по един или по различен метод, сподели в отговор някогашният вътрешен министър.

Министерство на вътрешните работи за първи път от 30 година беше на поста си, в това число в отбрана на политическите права на жителите, добави той.

Доверието не се печели с това да плашите хората да гласоподават за вас, тъй като другояче няма да получат дърва за огрев или помощ от общината. Искате да елиминирате машините, с цел да можете да боравите с бюлетините както до момента, заяви Бойко Рашков.

Няма по какъв начин да сме правили този напън, когато компетенциите са в други органи и ние не сме били на власт. Появи се един министър, който се намеси в изборния развой по незаконен метод. За първи път милицията на Рашков, която извършва политически поръчки, влезе в секционните изборни комисии, каза Мустафа Карадайъ.

Това се случи за първи път в последните 30 година Българската полиция беше превърната в партийна полиция, акцентира ръководителят на ПГ на ДПС.

Вие можете да си мислите, че сте попречили на изборния ни резултат, само че в действителност вие попречихте на българската народна власт, съобщи още Карадайъ, написа novini.bg.

Разговорът сред двамата протече на висок звук. След като Мустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от Движение за права и свободи Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, завърши изявлението си, на трибуната излезе съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев. Той се обърна към водещия засeданието Кристиан Вигенин с думите: " Ще ви помоля, когато господин Карадайъ се разпени, да му отнемате думата ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР